Valitse sivu

Footlight Urban Dance Week 12.-16.6.2017! Opettajina: Ambra Succi, Anniina ”AT” Tikka ja Byron Cox

Contemporary / Jazz ja Experimental Hip Hop

Opettajana: Ambra Succi

ambrasucci_1

Päivät: 12.-16.6.2017 (ma-pe)

Taso: Avoin taso (suosittelemme vähintään perustason opitintoja)

Ajat:
18.00-19.30: Contemporary/Jazz, tuntikoodi: AS1
19.30-21.00: Experimental Hip Hop, tuntikoodi: AS2

Paikka: Sali 3 Mannerheimintie 6 B 4.krs 00100 Helsinki

Hinnat:
1 kurssi 130€
2 kurssia 240€

Contemporary/Jazz, Tuntikoodi: AS1
On sekoitus jazzin ja modernin tanssin liikelaatuja joihin lisätään vaikutteita ja rytmejä Hip Hopista. Muun muassa, isolaatioita. Musiikki on suuressa roolissa, jonka mukaan tyylisuunta määrittyy.

Experimental Hip Hop, tuntikoodi: AS2
Tanssisarjat vaihtelevat musiikkityylistä riippuen, eli musiikki määrittää Hip Hop -tanssin tyylin tällä kurssilla. Liikkeet ovat vapaat mutta perustuvat Hip Hop foundationiin.

Amba Succi: (SWE)
Ambra Succi on ruotsalainen tanssija ja koreografi. Hän toimii yrityksensä Diambra Dance AB:n taiteellisena johtajana. Hän on tehnyt uransa aikana lukuisia koreografioita mm. Bounce Street Dance Companylle ja monille artisteille
Abralle on tärkeää, saada oppilaat innostumaan jotta kurssilla on positiivinen energia ja halu oppia uusia asioita. Uskalla päästää irti ja riko rajojasi!


Break

Opettaja: Anniina ”AT” Tikka

ATkingdom (1)

Päivät: 13.-15.6.2017 (ti-to)

Ajat ja tasot:
16.00-17.00: Break -tanssi alkeet, tuntikoodi: AT1
17.00-18.00: Break -tanssin syventävä kurssi: puhdas liike, virtaava flow, tuntikoodi: AT2

Paikka: Sali 4 Mannerheimintie 6 B 4.krs 00100 Helsinki

Hinta:
1 kurssi 55€
2 kurssia 105€
Anniina Tikka:
Flow Mo:n ja B-Boy & B-Girl Dojon AT on yksi maailman arvostetuimmista b-girleistä ja hänen tyylinsä on vaikuttanut moniin tanssijoihin ympäri maailmaa. AT on tehnyt historiaa näyttämällä, että naisetkin pystyvät voittamaan suuria ja arvostettuja kansainvälisiä kilpailuja tässä miesvaltaisessa lajissa. Hän on muun muassa avoimen sarjan Suomen mestari, ainoa naispuolinen IBE footwork -mestari, WDC Japan -mestari, sekä kolminkertainen Hip Opsession -mestari. Kilpailumenestyksestään huolimatta hänen suurin intohimonsa on tanssiminen ringeissä, joissa kulttuuri on aidoimmillaan.

AT:n kursseilla pureudutaan liikkeen puhtauteen ja yksityiskohtien hiomiseen, jotta tanssin flow saadaan hiottua huippuunsa. Kurssit tarjoavat työkaluja musikaalisuuden ja oman tyylin kehittämiseen, sekä oman treenin tehostamiseen ja itsevarmuuden löytämiseen. Läpi käydään lajin tekniikoita, myöskään sen historiaa ja filosofiaa unohtamatta.

 


House

Opettaja: Byron Cox

byron2

Päivät: 12.-16.6.2017 (ma-pe)

Ajat:
18.00-19.30: Perustaso, tuntikoodi: BC1
19.30-21.00: Edistyneet, tuntikoodi: BC2

Paikka: Sali 2 Mannerheimintie 6 B 4.krs 00100 Helsinki

Hinta:
1 kurssi 80€
2 kurssia 148€

Byron Cox:

Byron is a community activist, dancer, and business man, motivated by the tenants of the House Dance community. Rising from an unlikely background, Byron has seen to the growth of house internationally while focusing on each individual soul. His company, The House Dance Project has produced champion competitors, teachers, and given rise to companies around the world.


Ilmoittautumisohjeet:
ilmoittaudut helposti nettisivuiltamme löytyvällä ilmoittautumislomakkeella tai oppilastoimistoillamme. Merkitse tuntinumeron kohdalle kurssin tuntikoodi jolle haluat osallistua.

Footlight Dance Week -kurssien yhdistelmähinnoittelu:

Voi yhdistellä eri opettajien kursseja keskenään. Hinta lasketaan aloittaen kalleimmasta kurssista ja toisen opettajan kurssista saat 15% alennuksen.

Esim. 1x Ambra + 1x Byron = 198€

Valitse sivu