Valitse sivu

Erikoiskoulutusryhmät

Koulussamme toimii useita koulutusryhmiä (EK), jotka on tarkoitettu lapsille ja nuorille, jotka haluavat kehittyä tanssijoina ja saada huimia kokemuksia esiintymisten ja hauskan yhdessä tekemisen parissa.

Koulutusryhmämme treenaavat useita eri tanssilajeja tasavertaisesti. Koulutusohjelmamme antavatkin maan monipuolisimman tanssin pohjakoulutuksen.

Ryhmämme toimivat koulun edustusjoukkueina erilaisissa tanssitapahtumissa ja kilpailuissa. Vuosittain teemme myös tanssiteoksen Tanssiteatteri Pikkaraisen tuotantona.

Ryhmät toimivat eri ikäryhmissä, jotka ovat:

  1. 7-9-vuotiaat (Lapset 1)
  2. 10-13-vuotiaat (Lapset 2)
  3. 14-16-vuotiaat (Nuoret 1)

Opetuslajit ovat:

  1. Showtanssi
  2. Nykytanssi
  3. Steppi
  4. Baletti
  5. Katutanssilajit

Opiskelu:

Erikoiskoulutusryhmien oppilaat treenaavat kolmesta seitsemään tuntiin viikossa ikäryhmästä riippuen. Oppilaat sitoutuvat vuodeksi kerrallaan mukaan ryhmän toimintaan, kesken lukuvuotta ei oppilas voi irtisanoutua ryhmästä. Oppilaalla on ensimmäisen lukukauden alettua 14 pv kokeiluaika, jonka päätyttyä hän voi perua osallistumisensa ryhmään. Peruneen oppilaan tulee kuitenkin suorittaa tuntimaksuhinnaston mukainen korvaus ensimmäisen jakson osalta (190 €). Tunnit sijoittuvat kaikkiin kiinteisiin toimipisteisiimme. Tapahtumien ja kilpailujen osallistumismaksut eivät kuulu lukukausimaksuihin. Oppilaalla tulee olla lajikohtaisesti asianmukaiset varusteet tunneilla sekä oppilaan tulee hankkia edustusryhmän asut sisältäen housut, hupparin, kaksi t-paitaa ja treenilaukun. Varusteet tilataan ja varustetaan oppilaitoksen logolla koulun toimesta. Kullakin ryhmällä on oma asunsa.

Opetusmäärät:

Ikäryhmä 1: Ryhmällä on kolme pakollista ryhmätuntia ja kaksi vapaavalintaista tuntia viikossa. Vapaavalintaisen tunnin voi jokainen valita omien mieltymystensä mukaan avoimesta lukujärjestyksestämme.

Ikäryhmä 2: Ryhmällä on neljä pakollista ryhmätuntia ja kaksi vapaavalintaista tuntia viikossa.

Ikäryhmä 3: Ryhmällä on neljä pakollista ryhmätuntia ja neljä vapaavalintaista tuntia viikossa.

Maksut:

Vuosi jakautuu kahteen lukukauteen (syys- ja kevätlukukausi). Lukukausimaksut tulee suorittaa eräpäivään mennessä.

Erikoiskoulutusohjelman lukukausimaksu on 600 € kaudella 2017-2018.

Haku:

Koulutusohjelmiin haetaan hakulomakkeella, jonka perusteella kutsumme hakijan koetanssiin.

Kevätkaudelle 2018 otamme uusia oppilaita ryhmiimme hakuajalla 13.-30.12.2017.

Kevätkauden koetanssitilaisuus järjestetään 5.1.2018 klo 17-20 Lauttasaaren toimipisteessämme, Itälahdenkatu 18 A.

 

Hakulomakkeen löydät tästä:

PDF-lomake:

Ek haku 2018 PDF

Word-lomake:

Ek haku 2018 Word

Liitä hakulomakkeeseen kasvokuva ja toimita lomake osoitteeseen : Tanssikeskus Footlight, Mannerheimintie 6 A, 4krs tai studio@footlight.fi

 

 

Valitse sivu